Duhovna obnova RESETIRAM SE NA KRISTUSA bo izpeljana na daljavo s pomočjo aplikacije zoom.

Samo Ljubezen ja pravi program s katerim lahko presnamem vse virusne programe, ki mi uničujejo Srce. LJUBEZEN JE EDINA PRAVA POT.

V času ukrepov smo se prisiljeni zapirati v stanovanja, nenehno pod pritiskom slabih novic in strahu pred virusi, kar pomeni pred bližnjimi, ki niso iz našega ozkega kroga. Pod vplivom medijskega strahu tudi odnosi z najbližjimi postajajo naporni, živčni, napeti, prepirajoči. Ne povsod in ne vedno, a število naraščanja samomorov in krutosti med nami, potrjuje stisko in izgubljanje smisla, ki ga nosi s seboj »vojno stanje«. 
Čemu vas vabim, naj se "resetiramo" na Kristusa? Ker resnična moč ne prihaja iz zunanjih razmer, ampak iz tega, da sem jaz (in tudi ti) v srcu Boga. Jezus nama vrača resnično človeškost, ki zajema iz Brezpogojne sprejetosti, dragocenosti in podarjenosti sebe in bližnjih. V vseh možnih okoliščinah smo Božji dar. Bog je za nas in v nas in mi v Njem. Jezus nas okrepi za človeškost na Božji način. Nismo zgolj potrošniki in potrošni material, ki hoče vse posedovati zase, da bi si rešil življenje. Naša domovina potrebuje moške in ženske, ki upajo biti Božji sogovorniki in sodelavci. Tega se bomo učili ob štirih dragocenih odlomkih iz Jezusovega življenja.

Dobrodošli!

PRIJAVA

041632626

©2019 by Ostanite v moji Ljubezni. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now